Chainmaille inlays op maat/geboorteplakaten

Shiek levert ook chainmaille inlays op maat gemaakt naar u wensenp1040863.jpg

een inlay is een lap chainmaille met daarin een afbeelding verwerkt. zo kunt een inlay laten maken met het logo van uw favoriete voetbalclub, uw familiewapen, een geboorteplakaat met daarop de geboortenaam en datum van uw kind (met eventueel een extra afbeelding erbij), het logo van uw bedrijf etc. de mogelijkheden zijn legio.

de inlay kan later verwerkt worden in een chainmaille t-shirt (dit kan op aanvraag ook voor u gedaan worden) maar u kunt de inlay ook laten inlijsten. 

99ov001vlinderinlay.jpg

Voor meer informatie en een prijsopgave voor de inlay die u in gedachte heeft kunt u mailen naar info@shiek.nl, maar u kunt ook het contactformulier invullen.  Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Voor de geboorteplakaten is een brochure in de maak waarin allerlei mogelijke afbeeldingen staan die verwerkt kunnen worden in de inlay met daarbij een prijsindicatie van de kosten voor het geboorteplakaat. U kunt zich inschrijven voor het ontvangen van de brochure door het contactformulier in te vullen en in de "uw bericht" box "brochure" te typen uw ontvangt de brochure dan digitaal zodra deze af is. 

 

p1040664.jpg1119488998565r9.jpeg

 

 

 

p1050782.jpg

p1050813-vk.jpg

© 2009 - 2022 shiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel