Wie, wat, hoe en waar van Shiek

Shiek is een webwinkel waar handgemaakte sieraden en accessoires verkocht worden die door mij ontworpen zijn op basis van chainmaille technieken. Chainmaiile is een middeleeuwse techniek waarbij ringen op verschillende manieren in elkaar worden geweven. Voor het maken van de sieraden en accessoires wordt gebruik gemaakt van aluminium en rubber ringen die in meerdere kleuren leverbaar zijn waardoor alle artikelen ook in een andere kleur of kleurencombinatie leverbaar is.

 

Naast Chainmaille sieraden zijn er ook sieraden en accessoires die vervaardigt worden met link it unit technieken. Deze techniek is gebaseerd op chainmaillee maar er wordt met name gebruik gemaakt van rubberen ringen. Het gebruik van rubberen ringen geeft door hun flexibiliteit extra mogelijkheden om de ringen in elkaar te weven. Ook de link it sieraden zijn in meerdere kleuren en kleurencombinaties leverbaar.

 

Naast chainmaille waar ik ooit Shiek mee begonnen ben vervaardig ik ook sieraden gemaakt van polymeer klei, maakik sueren met kralen, ook maak ik handbeschilderde sieraden waarbij ik gebruik maak van nail art technieken en maak ik sieraden met resin. Tevens recycle ik ook afval materiaal zoals nespresso cups, lipjes van blikjes en het metaal vanfrisdrank blikjes in mijn sieraden.

 

Houd u er rekening mee dat enkele van de op de website getoonde sieraden op maat gemaakt dienen te worden voor een goede pasvorm. Mocht u een dergelijk artikel bestellen dan neemt Shiek automatisch contact met u op om enkele maatgegevens van u te vragen.

 

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Shiek met behulp van het contactformulier (zie pagina contact in het hoofdmenu). U kunt ook direct een email sturen naar info@shiek.nl


Shiek is gevestigd in Dordrecht en is in het bezit van een KvK nummer

 

 

Contactgegevens Shiek:

 

Shiwa Hoek

Brouwersdijk 249

3314 GM Dordrecht

info@shiek.nl

06-21870890

 

Kvk: 24465289

BTW nr.: NL180081251B01

Bankrekeningnr.: NL 91 ABNA 0974269832  tnv S. hoek

 

 

 

 

© 2009 - 2024 shiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel