sociale media en links

sociale media

Shiek is ook op facebook en twitter

https://www.facebook.com/pages/Shiek/441178245963604?ref=hl

Als u lid word van deze hyve word u automatisch op de hoogte gebracht via prive berichten op hyves van nieuwe artikelen en activiteiten die Shiek bied.

Heeft u geen hyves maar wilt u toch op de hoogte blijven van wat Shiek u te bieden heeft meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief. dit kan hier op de site in het menu aan de linkerkant van de pagina.

de twitter pagina van shiek is: @shiekchainmail

als u shiek volg op twitter zult u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen in de shiek collectie, maar tevens zullen met regelmaat via tweets artikelen onder de aandacht worden gebracht. daarnaast word u ook via tweets op de hoogte gebracht wanneer shiek een stand heeft in het land.

Links:

www. sieradenenpiercings.nl: Sieraden en Piercings is een nieuwe website waar importeurs, winkeliers en consumenten elkaar treffen. Uw sieraden kopen of verkopen gaat gratis, simpel en snel op deze koop en verkoopsite.

mystic rose-design: website van een collega chainmaillster. die ook haar zelfgemaakte sieraden aanbied voor de verkoop.

the Queen ring: webshop die ringen verkoopt om zelf chainmaille sieraden mee te maken. ze verkopen de ringen in verscheidene maten, kleuren en materialen. 

Yvonne van der beek: ik mag ook graag andere hobby`s en creatievelingen promoten. Yvonne maakt schilderijen en beelden met paverpol en pretex die ze op deze website onder de aandacht brengt.

© 2009 - 2024 shiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel